Goedkoopste Schipholtaxi

De goedkoopste Schipholtaxi van Almere is Deeltaxi Schiphol! Al vanaf €42 reist u vanaf Almere Poort naar Schiphol in onze luxe deeltaxi’s. Ervaar zelf het comfort van goedkoop naar Schiphol rijden. Onze deeltaxi’s rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week om u op tijd op het vliegveld te brengen voor uw vakantie of zakenreis.

Goedkoopste van Almere

Deeltaxi Schiphol is de goedkoopste van Almere. Ondanks dat wij de goedkoopste taxi van Almere zijn voor uw rit naar Schiphol zijn wij ook nog eens de betrouwaarste dienstverlener. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,9 van 10. Wij houden ons aan onze heldere afspraken, dat geeft zekerheid.

Waarom een deeltaxi?

Door de taxi te delen besparen wij CO2 en dat is natuurlijk een minder grote aanslag op het milieu en uw portomonee. Door het delen van de taxi bent u wel langer onderweg, maar de kosten daarintegen zijn weer een stuk voordeliger dan een privé-taxi. Spaar het milieu en bespaar tot zo’n 70% op reguliere taxikosten.

Taxi naar Schiphol delen

Wie is Deeltaxi Schiphol

Deeltaxi Schiphol is een handelsnaam van LuchthavenExpress®. Sinds 2017 bieden wij als kwaliteitsvervoerder taxiritten aan naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Door een grote vraag naar Deeltaxi’s naar Schiphol en de wens om onze footprint te verkleinen is in 2022 besloten om middels Deeltaxi Schiphol ook deze diensten aan te bieden.

Niet alléén online bereikbaar

Met Deeltaxi Schiphol regelt u alles online maar kunt u altijd bellen in geval van nood! Het reserveren, de bevestiging, de betaling, alles doen wij via de website. Niet alleen het reserveren, maar ook het wijzigen of annuleren van ritten kunt u eenvoudig online doen. Uiteraard kunt u ook met ons mailen of chatten via WhatsApp! Kijk bij de ‘Heldere afspraken‘ voor onze werkwijze.

Een echt taxibedrijf

In tegenstelling tot veel online boekingswebsites zijn wij een echt taxibedrijf met een eigen taxivergunning en eigen voertuigen en omdat wij als geen andere het belang kennen van het op tijd arriveren op het vliegveld, weet u dat u bij Deeltaxi Schiphol uit kunt gaan van een betrouwbare service.