Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

U dient minimaal 4 dagen van tevoren te reserveren. Maar hoe verder u van tevoren u reserveert des te meer kans dat wij nog niet volgeboekt zijn. Wij adviseren klanten om te reserveren als de gegevens van de reis bekend zijn.

Kan ik ook annuleren?

Bij Deeltaxi Schiphol kunt u uw rit(ten) tot 48 uur voor aanvang annuleren. U ontvangt dan het gehele bedrag retour min de administratiekosten. Voor het annuleren van de rit(ten) vragen wij een betaling van €5 administratiekosten.

Hoe snel betalen jullie terug bij annuleren?

Indien u uw rit(ten) annuleert en recht hebt op restitutie dan storten wij het bedrag direct na behandeling van uw annulering retour via onze betaalprovider Mollie. Het kan tot twee werkdagen duren voordat Mollie het bedrag op uw rekening bijschrijft. Houdt u er rekening mee dat op uw afschrift dus Mollie als afzender staat en niet Deeltaxi Schiphol.

Moet ik boekingskosten betalen?

Bij Deeltaxi Schiphol betaalt u €5 boekingskosten per reservering. Deze kosten zijn de kosten die wij hebben voor onze afdeling planning om alle reserveringen zo soepel mogelijk in te plannen.

Kan ik ook een fiets meenemen?

Helaas kunt u met de deeltaxi geen fiets meenemen. Een fiets kunt u wel met onze privé-taxi service meenemen. Via ‘deze link‘ kunt u een privé-taxi reserveren.

Kan ik ook een surfplank meenemen?

Helaas kunt u met de deeltaxi geen surfplank meenemen. Een surfplank kunt u wel met onze privé-taxi service meenemen. Via ‘deze link‘ kunt u een privé-taxi reserveren.

Mag ik huisdieren meenemen?

In onze deeltaxi’s vervoeren wij geen huisdieren i.v.m. eventuele allergieën van andere reizigers. In onze privé-taxi’s mogen wel huisdieren mee. Zowel katten in mandjes als honden met bench kunnen in de privé-taxi meegenomen worden. Via ‘deze link‘ kunt u een privé-taxi reserveren.

Hoeveel tijd moet ik reserveren op Schiphol?

Normaal gesproken is 2 uur van tevoren voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten gebruikelijk. Echter, in verband met de enorme drukte in 2022, adviseren wij u de tijden te hanteren die uw airline opgeeft.

Waar worden we gebracht op Schiphol?

Wij brengen onze klanten naar deur E van de vertrekhal. Deur E is gesitueerd tussen vertrekhal 2 en 3 en vanaf deze locatie is de juiste check-in balie nooit ver. Bent u slecht ter been dan kunt u dat aangeven bij de chauffeur en dan zet hij u bij de juiste vertrekhal af.

Waar worden we opgehaald op Schiphol?

Wij halen op bij deur E van de vertrekhal. Na het halen van uw bagage (indien van toepassing) dan gaat u in de aankomsthal met de lift of (rol)trap één verdieping omhoog, uw komt dan aan in de vertrekhal. In de vertrekhal loopt u naar deur E. Deur E is gesitueerd in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Waarom kan ik maar twee personen boeken?

Onze service is deeltaxi. Wilt u met meer dan twee personen reizen dan kunt u voordeliger een privé-taxi bij ons reserveren.

Met wat voor taxi's rijden jullie?

Wij rijden met diverse merken personenbusjes en personen auto’s. Alle taxi’s zijn comfortabel en voldoen aan alle eisen die de overheid stelt aan personenvervoer per taxi. Ons wagenpark wordt steeds verder uitgebreid met electrische wagens met een flinke actieradius.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

In onze deeltaxi kunt u maximaal 1 grote koffer en 1 trolley meenemen. Uiteraard kunt u ook een handtas of rugzak meenemen.

Kan ik ook golftassen meenemen?

Golftassen kunt u niet meenemen met onze deeltaxi. Met onze privé-taxiservice kunt u wel golftassen meenemen. Via ‘deze link‘ kunt u een privé-taxi reserveren.

Kan ik mijn rollator hulpmiddelen meenemen?

Een rollator mag u meenemen, mits u dat aangeeft bij de boeking. U kunt daarvoor het veld ‘extra informatie’ gebruiken.

Is de opgegeven reistijd exact?

De opgegeven reistijd is de reistijd die uw rit kost als er rechtstreeks gereden wordt. Aangezien u gebruik maakt van een deeltaxi, kan het dus zijn dat uw reistijd langer is. Dit is afhankelijk van uw route. Houdt u er dus rekening mee dat u voldoende tijd reserveert zodat u uw vlucht niet mist!